Laminární box pro ABB

Laminární box pro ABB

Pro zákazníka ABB jsme vyrobili laminární box, využívající laminární proudění a je uzpůsoben pro sedícího operátora. Více podobných produktů najdete na www.vopp.cz.

Box je vybaven výkonným hepafiltrem, který umožňuje regulaci průtoku vzduchu. Tento hepafiltr splňuje nejvyšší možné parametry do čistého prostředí. Dále box obsahuje LED osvětlení a možnost připojení spotřebiče. Polohovatelný přední kryt. Dle přání zákazníka lze doplnit UV lampami a dalšími možnými doplňky a komponenty.

O naší firmě VOPP

VOPP se zabývá realizací ucelených řešení mokrých procesů pro polovodičový a solární průmysl. Firma VOPP je ryze česká firma. Vyrábíme nové zařízení, které realizujeme dle požadavků zákazníka. Tou to prací se zabýváme už od roku 2011. Naše zkušenosti z provozů Vám rádi nabídneme pří realizaci Vašeho zařízení .

Vyrábíme i laminární box

Vyrábíme: chemický box, laboratorní box, laboratorní digestoř, leptací box, laminární box, mycí box, laboratorní nábytek, zásobník na rukavice a roušky, procesní vana, hygienické dělení stolů, atypické kryty na stroje a jejich součásti, celoplastové skelety pro různá zařízení. Všechna zařízení jsou vyrobena z kvalitních materiálů v celoplastovém provedení s vysokou odolností v agresivním prostředí.

Komponenty a materiály

Tabulový materiál: PE, PP, FRPP, PVDF,PFA, Teflon, PVC FM4910 – Takiron, CORZAN.

 Rozvody médií: chemikálie, demi vody, dusíku .

PFA, PVDF, PP, PVC, ventily, fitinky, průtokoměry a jinými součástmi, které neobsahují žádné kovové součásti v smáčené části povrchu. Veškeré materiály a komponenty jsou v provedení „high purity”. Dodáváme Hepa filtry.