Celoplastová profesionální odchovna pro mláďata ptáků

Celoplastová profesionální odchovna pro mláďata ptáků

Celoplastová profesionální odchovna pro mláďata ptáků od narození po odstav

Dvířka odchovny jsou zhotovena z plexisklového materiálu, který umožňuje snadno kontrolovat mláďata. Pro dokonalé čištění a dezinfekci lze všechny komponenty uvnitř odchovny vyjmout. Odchovna může být použita i jako hospitalizační box pro nemocné ptactvo.

Konstrukce: Rozměry odchovny závisí na druhu a množství odchovávaného ptactva. Topné těleso je umístěno v zadní části odchovny a jeho teplota se pohybuje mezi 41 a 42 °C (teplota ptačího těla). Teplo je po inkubátoru přenášeno pomocí ventilátoru. Regulace a výkon tělesa je určen v závislosti na rozměru odchovny.

Je možnost změn ve využití (chov jiných exotických živočichů, nebo pěstování exotických rostlin)
Dle požadavků zákazníka osadíme odchovnu světlem a dalšími čidly, nebo dodáme jen skelet bez elektroniky.

O naší firmě VOPP

VOPP se zabývá realizací ucelených řešení mokrých procesů pro polovodičový a solární průmysl. Firma VOPP je ryze česká firma. Vyrábíme nové zařízení, které realizujeme dle požadavků zákazníka. Touto prací se zabýváme už od roku 2011. Naše zkušenosti z provozů, Vám rádi nabídneme pří realizaci Vašeho zařízení .

Vyrábíme

Vyrábíme: chemický box, laboratorní box, laboratorní digestoř, leptací box, laminární box, mycí box, laboratorní nábytek, zásobník na rukavice a roušky, procesní vana, hygienické dělení stolů, atypické kryty na stroje a jejich součásti, celoplastové skelety pro různá zařízení. Všechna zařízení jsou vyrobena z kvalitních materiálů v celoplastovém provedení s vysokou odolností v agresivním prostředí. Speciální zakázkou byla například odchovna ptáků.

Komponenty a materiály

Tabulový materiál: PE, PP, FRPP, PVDF,PFA, Teflon, PVC FM4910 – Takiron, CORZAN.

 Rozvody médií: chemikálie, demi vody, dusík.

PFA,PVDF,PP,PVC, ventily, fitinky, průtokoměry a jinými součástmi, které neobsahují žádné kovové součásti v smáčené části povrchu. Veškeré materiály a komponenty jsou v provedení „high purity”. Dodáváme Hepa filtry.

Více podobných informací najdete v našem portfoliu a nebo u spřátelených webů jako je Vševid.